23.11.2016 г., 7:01 ч.  

Еротично 

  Поезия » Еротична, Хумористична
1009 5 7

Тялото ти го пленява
като някаква магия.
Почва да го изучава...
Кротко си лежиме ние!...

Като опитен любовник
ти прилага разни хватки.
Помислите му – греховни.
Пуща и целувки кратки.

По бедрата стройни лази,
май  се кани да поляга?...
А бе, някой ще загази!...
И ще видим де ще бяга!

Шията целува нежно
и надолу се прокрадва...
Плодовете – сочни, свежи!
Спира да им се порадва...

Заиграва със зърната...
Е, това е вече лудост!
Продължава със играта,
още миг ще стане чудо...

На корема се поспира,
сякаш, за да си почине.
Леле, как съм се нервирал!...
Не е ли това  причина?!

И преди да стане късно,
време е да се намеся.
Набезите да прекъсна,
през ръцете да го плесна.

Във семейното ни ложе
тоз нахалник влезе грубо!
А, бе! То така не може!?...
Ще поиска и да люби?!...

Аз съм кротък общо взето,
ала ревност ме обхвана.
Скочих. Дръпнах му пердето!
Слънцето отвън остана!...

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??