21.06.2020 г., 8:00 ч.

Еротично или почти… 

  Поезия » Еротична
902 0 2

В мрака очите ни търсят пресечната точка на близостта…

А устните ми проправят огнена пътека по твоите сетива…   

Препускат пръстите ни – ту нежно, ту малко грубовато…

Цялото ти величие изпълва пространството и дълбините ми…

О, Боже, ти си Дяволът!...

 

                                         © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Божествени усещания, с дяволски привкус...
    За всеки е различно, Веси. И поезията е превод от език, на който никой не говори... а просто чувства...
  • Оригинален финал ! Харесах!
Предложения
: ??:??