Jun 21, 2020, 8:00 AM

Еротично или почти… 

  Poetry » Erotic
912 0 2

В мрака очите ни търсят пресечната точка на близостта…

А устните ми проправят огнена пътека по твоите сетива…   

Препускат пръстите ни – ту нежно, ту малко грубовато…

Цялото ти величие изпълва пространството и дълбините ми…

О, Боже, ти си Дяволът!...

 

                                         © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Божествени усещания, с дяволски привкус...
    За всеки е различно, Веси. И поезията е превод от език, на който никой не говори... а просто чувства...
  • Оригинален финал ! Харесах!
Random works
: ??:??