1.10.2010 г., 13:54 ч.

Есен 

  Поезия » Друга
566 0 6

                            Есен

                           

                            В душата ми тихо ръми

                            Тъгата във мойте очи                          

                            Шепа мокри листа...

                            Сбогуване със младостта

                             

                                                     30.09.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??