16.04.2008 г., 16:19 ч.

Есен на Цветница 

  Поезия
692 0 13

ЕСЕН  НА  ЦВЕТНИЦА

 

Цветница е...

Но не ми е цветно

положението,

настроението,

обкръжението.

Убиват ме

цветните лъжи

и цветущите обиди.

Двуличието и

безразличието.

Наглостта и

подлостта,

предателството.

Господи, теб

има те, нали?

Аз моля -

грешките ми,

Боже мой, прости.

Надеждата в

душата ми

върни...

 

2003 г.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??