10.10.2024 г., 5:06 ч.  

Есенен миг 

  Поезия
183 0 1

Есенно, щастливо

в твоя поглед благ,

нежен си, преливаш,

о, кажи го пак,

 

думите не стигат,

искам тишина,

миг платната вдига

чак до вечността.

© Милена Френкева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??