22.10.2008 г., 18:45 ч.

Есенен триптих 

  Поезия » Друга
653 0 6
На прозореца ми - есен.
Октомври се разлива
във душата ми.
 
  *     *     *


Лятото си тръгна тихомълком.
За да не го забравя
ми остави цветен шал.
 
  *     *     *
     

Старателно окъпани павета.
Ноември нежно ги повива
във мъгла.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??