Oct 22, 2008, 6:45 PM

Есенен триптих 

  Poetry » Other
721 0 6
На прозореца ми - есен.
Октомври се разлива
във душата ми.
 
  *     *     *


Лятото си тръгна тихомълком.
За да не го забравя
ми остави цветен шал.
 
  *     *     *
     

Старателно окъпани павета.
Ноември нежно ги повива
във мъгла.

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??