25.11.2020 г., 20:35 ч.

Есенната равносметка... 

  Поезия » Друга
163 0 0

 

В часът  на Есенната равносметка...

 

Часът на Есенната равносметка

дойде и ме направи луд

една искрá в Душата ми засветка,

а тя е заредена със барут!...

 

10.11.2011.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??