14.09.2023 г., 8:17 ч.

Есенни цветя 

  Поезия » Любовна
161 0 0

   

    Есенни цветя

 

Във парка аз те чаках,

в душата ми бе есенна тъга.

От тебе нищо не очаквах,

потъвах в есенната самота.

 

Танцуваха листата пожълтели,

докосваше ме странна красота.

Мечтите бяха отлетели,

а чувствата се влачеха едва.

 

Видях те, беше с друга,

държеше нейната ръка.

Усетих болка и интрига,

та всичко е нетрайно във света.

 

Не вярвах на големите поети

със стихове за любовта…

Очите ми, навярно слепи,

рисуваха ми есенни цветя.

 

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??