24.11.2012 г., 14:28 ч.

Есенни мъниста -3 

  Поезия » Източни форми
679 0 5

 

Луничава есен

дълбае небесни щори.

Реша слънце.

 

***

Капят салкъми.

В олекнали лозници

песен на джибри.

 

***

Платена любов.

Тротоарът задява

късни токчета.

 

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??