27.09.2007 г., 9:10 ч.

Есенно 

  Поезия
415 0 12
Пристигаш, есен...
По пътека, която не сме извървели докрай...
Със тъжна песен...
По уморено-зелени, стари огради...
Претруфена...
Ех, ти стара познайница...
В оранжево идвай в съня ми...
Подслаждай го есенно-песенно...
Но не брой годините...
Такава те искам...
Силна и съвършена по своему...
Носталгична и предана някому...
Рицарски добродетелна... ли!?
И способна все още да обичаш!?
Да... смъртта не ти прилича!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??