22.10.2007 г., 21:07 ч.

Есенно мълчание 

  Поезия
480 0 4

Вървя край пейзажи
      на есенна скръб
и устните даже
      виновно мълчат.
Вървя край скалите,
      край диви коне...
Вий също мълчите,
      признайте поне!
Признайте за всички
      онези мечти,
убити, самички...
      Сърцето мълчи!
А някога беше
      тъй хубаво там,
звездите, небето...
      красивия блян.
Скалите, листата
      и всички коне
останаха вечно
      във мойто сърце!

© Иринка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??