1.11.2023 г., 20:44 ч.

Есенно писмо 

  Поезия » Друга
191 0 0

Жадувах на фона на цветната пролет
да бъдеш ти заедно с мен
Да крачим, държейки се с теб да ръцете,
загледани двама напред…
Природата тихичко, бавно да гасне,
оставяйки краски навред…
А аз да те стискам в прегръдките свои
в студения иначе ден…

 

Жадувах на фона на цветната пролет
да бъдеш ти заедно с мен
Да крачим, държейки се с теб да ръцете,
загледани двама напред…
Но тебе те няма… останах с надежди…
в студения есенен ден…
Листата окапват, дъждът се излива,
а ти са там… нейде… далеч…

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??