29.07.2008 г., 18:12 ч.

Етюди 

  Поезия » Любовна
608 0 15
 

          Етюди

 

 

 

          Без думи...

 

Оставям думите да си почиват...
Заслушай се в сърдечния галоп...
И тихо... (на пръсти) с пръстите топи се
под мълчаливия ми благослов...

                                 

 

         Сгушени мисли

 

Слънчево зайче гъделичка ушите...

Сгушени мисли промъркват...

Дават ход на мечтите...

Над нас самòто щастие пърха...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??