Jul 29, 2008, 6:12 PM

Етюди 

  Poetry » Love
609 0 15
 

          Етюди

 

 

 

          Без думи...

 

Оставям думите да си почиват...
Заслушай се в сърдечния галоп...
И тихо... (на пръсти) с пръстите топи се
под мълчаливия ми благослов...

                                 

 

         Сгушени мисли

 

Слънчево зайче гъделичка ушите...

Сгушени мисли промъркват...

Дават ход на мечтите...

Над нас самòто щастие пърха...

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??