18.12.2011 г., 13:23 ч.

EU 

  Поезия » Гражданска
690 0 2

          EU 

 

Европейци ние вече станàхме

и на оная работа си паднàхме.

С богатите сме в едно сдружение,

край на присмивки и унижение!

Абе, станà просто като в Рая,

но какъв ли ще му бъде края?

Всички ние сме като едно тяло,

парите ни „естествено” едно цяло.

Е, трябва да дадем това–онова.

Майната му! Хора сме при това…

Важното е другите да го чуят,

не като последни да ни плюят!

Каквото имаме, ще го раздадем,

и на „р о д н и н и" да се отдадем!

Нали сме си ние нация  д à ш н а,

макар и ситуацията ни да е страшна.

 

 

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??