20.10.2007 г., 20:03 ч.

Евростандарт 

  Поезия
442 0 2

Народа усети

на еврочленството "рая",

едва ги връзва

двата края!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??