Oct 20, 2007, 8:03 PM

Евростандарт 

  Poetry
399 0 2

Народа усети

на еврочленството "рая",

едва ги връзва

двата края!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??