14.08.2011 г., 19:15 ч.

Ездачка 

  Поезия » За деца
735 0 19

Наш`та Ани е ездачка,

има тя хвъркато пони.

Няма никаква закачка,

язди, храни го с бонбони.

 

Лесно стига небесата,

пухкав облак за почивка.

Ако иска - и в гората

броди. Бре, каква щастливка!

 

Вечер кончето самичко

спи пред детското легло.

Без шега, дете добричко,

туй е пони от дърво!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??