20.04.2016 г., 20:35 ч.

Езеро 

  Поезия » Друга
367 0 1

Снеговете стопени високо

в планините над Охрид и Струга

се сливат магично в дълбокото

с горещите вени на Юга.

 

Там луната опитна хищница

изгаря повече от слънце

четири ръце притиснати

в три след полунощ навънка.

 

Искра появи се в очите,

но пътят надолу - опасен завой.

Катастрофа; болка в гърдите.

Три дни за здравей и довиждане, минала моя.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??