Apr 20, 2016, 8:35 PM

Езеро 

  Poetry » Other
365 0 1

Снеговете стопени високо

в планините над Охрид и Струга

се сливат магично в дълбокото

с горещите вени на Юга.

 

Там луната опитна хищница

изгаря повече от слънце

четири ръце притиснати

в три след полунощ навънка.

 

Искра появи се в очите,

но пътят надолу - опасен завой.

Катастрофа; болка в гърдите.

Три дни за здравей и довиждане, минала моя.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??