15.03.2018 г., 21:41 ч.  

... 

  Поезия » Друга
287 1 0

 

Трудно ли ти е да се преструваш,
че нищо не знаеш?!?
Дори ти повече да знаеш,
отколкото знаеш?!?

 

Случвало ли ти се е да плачеш
еи-така, за да забравиш?!?
До болка писнало да ти е всичко,
от нерви свит да трепериш!!!

 

Любовта ти да не свършва,
а ти в стената глава да удряш.
Кораб плаващ без цел,
вятър попътен да не намираш.

 

Невъзможно ти е да се самоубиеш,
невъзможно ти е и да страдаш.

Тръгваш с мечтите напред да вървиш,

а мислите назад те дърпат.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??