Mar 15, 2018, 9:41 PM  

... 

  Poetry » Other
288 1 0

 

Трудно ли ти е да се преструваш,
че нищо не знаеш?!?
Дори ти повече да знаеш,
отколкото знаеш?!?

 

Случвало ли ти се е да плачеш
еи-така, за да забравиш?!?
До болка писнало да ти е всичко,
от нерви свит да трепериш!!!

 

Любовта ти да не свършва,
а ти в стената глава да удряш.
Кораб плаващ без цел,
вятър попътен да не намираш.

 

Невъзможно ти е да се самоубиеш,
невъзможно ти е и да страдаш.

Тръгваш с мечтите напред да вървиш,

а мислите назад те дърпат.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??