14.03.2008 г., 8:03 ч.

Фа... 

  Поезия
1609 0 4
 

Фанатикът мрази гравитацията

 

 

Когато си „удариш дупето в тавана",

на място без прозорци и врати останал,

Ще умреш ли? Или ще рушиш?

 

Аха - . ..... !?!

Легни в земята, като... цвете!

 

Къде отиваш? Вярваш ли... в кое?

Безцветен фанатикът е забравил,

че гравитацията всъщност, сочи ни небе.

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??