11.08.2017 г., 23:39 ч.

Falling 

  Поезия » Любовна
330 1 4

По ръба
на миглите ти
изгубих
равновесие
и погледът ми
потъна в твоя.
Улови  навреме
сърцето ми.
И го пусна свободно.
Прошепвайки
с обич:
“моя“.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??