29.09.2017 г., 23:49 ч.

Фалш 

  Поезия » Друга
798 0 2

Влизаш в капана на нощта,

в дълбините на своята душа.

Там мрачно е, добре го знаеш,

но пред другите са траеш...

Искаш лъскав да изглеждаш,

всеки ден в перфектен вид се превеждаш.

Но само ти си знаеш,

И перфектно го играеш,носиш маска всеки ден.

Душата ти – износена, омърсена. 

Сърцето – каменно, вледенено

от злъч и завист запленено!

Но уви, модерно е да си студен. 

© Всички права запазени

Дано Ви хареса.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??