4.12.2005 г., 23:26 ч.

Фалшиви 

  Поезия
918 0 1

Фалшиви

 

Настъпи новият ден,

но не и новото начало,на нещо хубаво и светло.

А дойде краят,ти не си до мен,

приключи всичко-времето ни бе изтекло.

 

Не ни пожали,не почака,

не спря и за секунда даже,

побърза да прогони мрака,

а слънцето лицата да покаже.

 

Онези грубите,които криехме зад маски,

които денем пазихме един от друг,

а в тъмното разкривахме горещи

замръзнали усмивки под горчива скръб.

 

Сега изглеждаха и по-коварни,

и по-жестоки със нестихващ яд,

презирахме се с погледи лукави,

че истински сме само в мрак.

 

А сега е утро толкова красиво,

началото на светъл ден…

За нас е краят,колко сме фалшиви

очакващи нощта във тоз момент.

 

 

        3.11.05г.

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??