1.05.2021 г., 16:01 ч.

Фалшът човешки 

  Поезия » Свободен стих, Друга
502 1 0

 

Писна ми от фалшивите думи човешки и критики безконечни на човека погубен от грях и илюзии тежки и грешни.

 

Думи изречени с гняв и със злоба без миг на честност и вярност, без любов и благодарност към Бога.

 

Изричани душевно към другите, непремерено празни.

 

Думи без смисъл и мисъл на леко мислещи и заспали в дрямка от смени на хора.

 

Думи редени като камъни всеки със свой собствен смисъл.

 

Смисъл окаян от следи на бури, завихряни тежки...

 

от пчели сладки, но крехки...

 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??