Фандъкова оставка не подава,
но краят на властта ù наближава.
Известен в САЩ професор
бе изяден от куче агресор.
Представете си такава смърт на човек
в "цивилизована" държава от ХХІ век.
Това е трагедия голяма,
но оттеглянето от властта го няма!
© Георги Всички права запазени