7.03.2007 г., 17:23 ч.

ФаНтАзИя 

  Поезия
624 0 0

Фантазия

Фантазията започва там, където
свършва реалността...
в края на времето
и началото на вечността
!
Една приказка
с грацията на мелодия,
далеч от монотонните звуци
за смачканото ежедневие...
някъде там... в мечтите!
Някъде там, в сърцето е
душата на желанието, чувствата...
Там... всяка нощ, скрити от всичко и всички,
там... къадето оставаме сами
след тежкия ден,
там се намира тя...
... под струните на вятъра
тя танцува под луната,
водейки ни с нея в светове и реалности,
далеч от въображението...
на среща с мечтите...
Мечта, музика,
Вълшебна приказка
с лице на душата на гълъбче,
с ръце, по-нежни от цвете,
с очи като въглени...
Това е тя... фантазията...
изкривявайки мислите ни,
всяка нощ
в сънищата ни...
тя идва приседнала на летящ кон,
а когато денят ни погали
с първите лъчи, 
тя ни изпраща...
за да се срещнем пак...
с нея... 
някога...
 отново в сънищата...

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??