21.10.2015 г., 20:53 ч.

Фашизмът стреля в гръб... 

  Поезия » Гражданска
438 0 0

Фашизмът стреля в гръб...

Той винаги мирише-

заровен плитко труп

на някой "друг", "излишен".

 

Фашизмът-той е стръв

и с нещо си "над всичко"

вещае локви кръв

за всеки "чужд", "различен".

 

Фашизмът марширува,

отново е сред вас

и жадно търси  фюрера си...

 

Фашизмът -той е страх,

омраза и ... Парички,

изстискани от нас.

 

"С наZ или против наZ"?

Оставам  друг, различен,

не ще си правя пас,

 

".., защото се обичахме!"

 

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??