7.11.2019 г., 16:40 ч.

*** 

  Поезия » Друга
300 0 1

Тя гореше и изгаряше в Любовта 

със всеки свой дъх...

И всеки туптеж на сърцето и

изпомпваше пламъците във вените и...

 

Тя беше влюбена до безумие...

Влюбена, във самата Любов...

Онази Любов,която вечно гори

и никога не изгаря...

 

 

...А неговите две тъй сини очи

като лековити извори нежно обливаха

нейното тъй силно горящо сърце...

 

Ах, как обичаше тя да се взира във тях...

Напомняха и на нещо, толкова близко и древно...

На нещо,...някак отдавна забравено...

 

...И успокояваше се сърцето и,

и изпадаше душата и в кротко безмълвие...

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??