23.05.2010 г., 11:44 ч.

**** 

  Поезия
885 0 5

             * * *

Дори пак нея ти да избереш,

аз  няма пак да се разсърдя.

Ще плача, ще се чувствам зле,

но знай, свободен ще те пусна.

Сърцето ще се мята, ще крещи:

''Обичаш го, недей така постъпва!''

Но знам, обичаш ли един човек – 

пусни го и недей го връзва!

 

© Диана Бунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??