May 23, 2010, 11:44 AM

**** 

  Poetry
879 0 5

             * * *

Дори пак нея ти да избереш,

аз  няма пак да се разсърдя.

Ще плача, ще се чувствам зле,

но знай, свободен ще те пусна.

Сърцето ще се мята, ще крещи:

''Обичаш го, недей така постъпва!''

Но знам, обичаш ли един човек – 

пусни го и недей го връзва!

 

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??