29.10.2007 г., 12:53 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
533 0 5
От днес реших живота си да променя -
не мразя, но и вече не обичам.
Обичах теб, но ти не ме разбра,
сега е късно... вече, няма смисъл.
Сърцето ми тъжно изстина за теб,
във лед се превърна, угасна искрата,
животът продължава, с теб или без теб,
на мен от днес пък стана ми приятелка съдбата.
За ''сбогом'' ти махам с ръка отмаляла,
не моля за обич - щом трябва върви,
след всяка обич, зная, идва раздяла,
така е, повярвах - повярвай и ти.


                                     29. 10. 2007 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??