9.08.2008 г., 14:16 ч.

Feel 

  Поезия » Друга
610 0 3
 

Feel

 

Поведи ме... направи го,

към залеза... пурпурен.

Нека градските светлини... останат зад нас.

Вземи всичко... което ни трябва.

То ще се побере... в ръката ти.

Попитай ме... дали искам да го направя.

Не бих отговорил... но ти ще разбереш.

Нека остане само един... път пред нас.

Осветен единствено от... лунните отблясъци.

Усещаш ли музиката... която ни обгръща?

Поведи ме или... да го сторя аз.

Само двама... под пурпурния покрив,

нека тръгнем... веднага!

И нека бъдещето... да покаже,

кой кого... ще поведе.

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??