25.12.2011 г., 21:44 ч.

Фейс-мистерия 

  Поезия » Хумористична
974 0 11

Полегнал на сянка,

на Фейса под бука,

унесен във дрямка,

чух някой да чука.

 

Потърках очички,

погледнах у чата -

мируват си всички,

немее стената.

 

Брех, мама му стара,

кой чука тогава?

Запалих цигара

и скайп-а отврям.

 

И там си кротуват!

Сънувал съм значи...

То... днеска празнуват,

на кой му се чати...

 

Полягам си вяло

на Фейса под бука -

съседът отляво

навярно пак... чука...

 

© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??