Събудих духа си
и намерих любовта си -
лежи на Злочестата Земя:
потъпкана,
изморена,
полумъртва;
изгонена от Рая;
отворила кутията на Пандора;
прокълната за предателството на Христа...
Тя своя кръст носи
и своя грях не ще повтори,
защото днес умира,
но има само една жива сила,
която ще я претвори
и като цвете ще я съживи,
и като поток ще потече:
Изчистена,
Преобразена,
Нова!
© Деси Всички права запазени
Поздрав!