Какво се крие в думата "любов"?
Въпросът сложен е, със много неизвестни...
Преди много време древен философ
решил да разгадае тази тайна
и седнал, на огромен камък сам.
И слял се с вечността безкрайна,
превърнат в камък още стои там...
Седи и размишлява, разсъждава
и все не може да я декодира...
Но той е търпелив, не се предава
и логиката му... - пред нищо не се спира...
Горкият мъдър, вечен философ,
така и не разбра уловката къде е -
не може с логика да разбереш чувството любов,
тя трябва... да се изживее...
09.06.2015
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени