21.08.2009 г., 0:47 ч.

Финал 

  Поезия » Любовна
477 0 1

 

 

 

Посрещнах пролетта без теб.
Е, вярно, трудно и боли.
И изгрева посрещнах - пак без теб,
не лъжа - с мъничко сълзи.

Животът просто продължава,
не всичко около тебе се върти.
И наистина се справям.
Но ти щастлив ли си, кажи?

 

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Светотатство е да речеш на някого: Светът не се върти около теб!, а после да го питаш добре ли е...
Предложения
: ??:??