Храм. Молитва. Свещи.
Трезор. Финансови пазари.
Ферари. Бизнес. Срещи.
Казино. Голф. Сафари.
Крах. Кабинет. Кресло.
Кафе. Финансови пазари.
Таблет. Приятел. Бяло...
Развод. Безсъние. Цигари.
Присъда. Адвокат. Решетка.
Късмет!.. Финансови пазари.
Закон. Молитва. Клетка.
Икона. Свиждане. Кошмари.