4.05.2013 г., 17:07 ч.

Флирт 

  Поезия » Еротична
1542 0 1

Като грозд натежал,

премрежил със сладост зеницата

на късния есенен залез,

за пореден път те каня в лоното

на своите сини обятия.

 

Ще кажеш - скучен съм. Знам.

Като увод в едноактна пиеса съм скучен.

Като първа страница на роман,

но ти, най-после ела, въпреки всичко!

 

Ще те целувам дълго и нежно,

както се рисува залез

и идващата след него огромна луна.

Ще те събличам бавно,

от желание изтръпнал

и ще поглъщам дъха ти с наслада

като дим от хаванска пура…

 

Ще любя всяко кътче от теб,

тъй както с треперещи пръсти

лулата си пълня по изгрев…

До изнемога, до пълно замайване…

 

Ти само ела!

 

Ще те любя до лудост!




© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??