15.08.2009 г., 19:38 ч.

Фонтан 

  Поезия » Друга
405 0 4

Какво да сторя, за да мога

да дам на всички обич и любов,

да отърся и душите им от злоба

без болка и живот суров?

Да виждам пак усмихнати очи,

ведри, слънчеви лица,

без грижи, мъка и сълзи,

като щастливи, палави деца.

Ще пръскам от сърцето си, като фонтан,

свежи струи обич и усмивки,

на всички от запаса си ще дам

достатъчно, за да са щастливи.

Ще пръскам търпеливо, чак до края

на целия си житейски път,

защото непременно, зная,

това ще бъде изходът.

И че за щастието ни човешко

е нужна само любовта,

защото да обичаш, не е грешка,

оцеляване нарича се това.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??