14.02.2017 г., 8:45 ч.

Фрагменти на една любов 

  Поезия » Любовна
328 2 5

Обичай! 
Обичай за първи път! 
Отдай се, предай се, отпусни се в ръцете на любимия, 
положи всичко в тези ръце – 
себе си, 
вярата си, 
душата си, 
надеждите, 
съмненията, 
грешките, 
вината, 
отчаянието, 
волята, 
мечтите, 
минало и бъдеще, 
тъмното и светлото. 
Не оставяй нищо. Дари всичко. 
Довери се без остатък.
Обичай до кръв, 
до плът, 
до кости, 
без мисъл, 
с безумие. 
Обичай до пълно изгубване на егото, 
до сливане с вечността, 
до прераждането ти. 
Докато откриеш отново живота. 
За първи път. 
Обичай за първи път! 
Наистина.
Обичай…

 

P. S. Обичам те. За първи път.

 


09.02.2017

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??