22.02.2017 г., 8:46 ч.

Гатáнка 

  Поезия » За деца, Друга
1125 1 3

Много хора пита,
никой я не знае!
Всеки ѝ се чуди,
всеки ѝ се мае!

 

С мъдрости е пълна,
сладкогласно пее!
Често ни препъва,
за да ни разсмее!

 

Броди из баири,
скита се по равно,
чудеса да дири,
все ѝ е забавно!

 

Има нейни дири
в твоята читанка
кой ще я познае
нашата ...?

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??