Хладна мисъл, огнен поглед.
Волски нерви, немски ред.
Вирус стиснал, Ганьо слисал.
Лекар боен, лекар строен.
Не говори по австрийски!
Туй е генералът ...........!
__________________________________
04.04. 2020 година, когато в България
пълзеше коронавирусът.
© Хари Спасов Всички права запазени