Снима си "човекът" полицай
момичето нещастно от протеста.
Гаврата с хора сякаш няма край -
такава е реалността безчестна.
Добитък ли сме или хора?
Няма да простим позора!
Знаех, че сме забравили за идеал,
но не и че толкова нямаме морал!
Пак става въпрос за същото видео!
© Георги Всички права запазени
Хайде коригирай си въпросите...!☺
Силово министерство...Явно силата е само в мускулите. Има и някои подтиснати изключения, разбира се.