27.02.2018 г., 11:31 ч.

Гинка 

  Поезия » Хумористична
823 3 4

ЧЕЗ. Продажба. Гинка.
Няма питие с маслинка.
Пост. Напускане. Бушон.
Чиста работа, пардон.
Сметка. Сняг. Настинка.
Току-виж виновна …Гинка.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??