31.08.2007 г., 0:06 ч.

Гладиатор 1 част 

  Поезия
519 0 9

Слънце опича арената прашна,
там той е спокоен - надига глава,
тълпата избухва - глъчка е страшна,
всеки мълви отровни слова.

На арената непобеден,
жертви,без име и брой,
гладиатор с меч,в кръвта кален,
отново отива на бой.

Тълпата наддава жаден крясък,
иска нови убийства,смърт,
обагрен с кръв ще е златния пясък,
днес други роби ще мрат.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??